Upplagt för fight

Alla har olika mål när de ställer sig på startlinjen. En del vill vinna, en del vill slå sitt personbästa, en del bara ta sig runt. Jag vill slå min man och coach.

coooliiingar
Kort från 2005. Efter Fredriks löpkarriär. Före min… Och så inga elaka kommentarer om klädseln tack…

På korta sträckor är jag chanslös. På maror har jag övertaget. Men där mittemellan är utgången oviss.

Coach F har ett gammalt pb från 1997 på 2.11. Men hans pb i modern tid är en minut sämre än mitt. Han är ju trots allt cyklist. Det läskiga är att hans kropp svarar så snabbt på löpträning. Efter bara några veckor är han uppe i samma kilometertider som jag. ORÄTTVIST!

Det läskiga är att vi startar i samma startgrupp. Skulle han se mig springa om, får han eld i baken – det vet jag av erfarenhet.

Göteborgsvarvet 2007 hände det första gången. Jag smög förbi, men blev upptäckt. Han stack och vann med 1.5 minut. Jag hade inte samma förmåga att armbåga mig fram i folkmängderna och tvingades släppa. Båda två vet att jag hade vunnit om han inte sett mig…

Då hade jag en orange tröja. En sån som syns i flera mil. På lördag springer jag i svart. Osynlig.

12 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  23 september, 2010 kl 09:33

  Haha! :) Jag kommer og aldrig bli snababre än min man tyvärr. Om man inte får värsta superkrafterna efter att ha fött barn förståss :D

 • Svara
  Jonna
  23 september, 2010 kl 10:30

  Haha, vad kul. Jag och sambon har samma fight. Och även han svarar mycket snabbare på löpträning… som ett ex, vårvintern 2009 var han utomlands i 3 mån (vi hade nyss träffats). Han sprang kanske 1 ggn i veckan, åt dåligt och drack öl. Jag var hemma, levde bra och tränade duktigt. När han kom hem skulle vi mötas i en löpfight, Limsjön Runt 7 km. Han slog mig med 6 sek! 30.03 resp 30.09. Förjäkligt. Sen har det varit samma sak varje lopp, jag ”drar” ofta mer under loppet, han biter sig fast i min rygg som en blodigel, sen spurtar han om mig med sina långa ben! Grr…

  Hoppas du vinner på lördag, både mot mannen och mot dig själv :)

 • Svara
  Coach F
  23 september, 2010 kl 10:39

  Har du någonsin funderat på om det finns en elak baktanke i hur jag lägger upp din träning? För visst känner du dig lite sliten :-)

 • Svara
  Coyntha
  23 september, 2010 kl 10:42

  Ha ha vad roligt du är! Med din taktik (svart kläder) kommer du säkert att vinna!!
  Jättelycka till!! You go girl!
  kram

 • Svara
  Linn
  23 september, 2010 kl 11:02

  *gapskratt* känner igen det SÅ mycket!
  Men det är så himla kul, eller hur!
  Jag håller på dig Anna;) och nästa år ska vi slå honom i Lundaloppet, BÅDE du och jag!
  Spring nu av bara fan! Jag hejar och hejar!

 • Svara
  Viveca
  23 september, 2010 kl 11:08

  Du har väl andra kläder under de svarta som Fredrik inte vet om……och så byter du efter start!!!!

 • Svara
  Kristina
  23 september, 2010 kl 11:15

  Lägg dig strax bakom någon ”stor” person och spurta om när Coach F minst anar :-). Använd din kvinnliga list och din stora kunskap om hur Coach F tänker…Jag kan sätta en peng på att du fixar det ;-)

 • Svara
  Emelie
  23 september, 2010 kl 12:15

  Heja, heja, heja!! Du krossar coachen och når toppen av shoppingstegen!! Håller med Kristina, lägg dig bakom nån du kan gömma dig vid sidan av, spurta om, lägg dig framför nån stor :) Heja, heja, heja!!

 • Svara
  Lisa
  23 september, 2010 kl 13:05

  Haha, vilket roligt inlägg! Jag hejar på dig! Även jag & min sambo har en inbördes kamp. På Lidingöloppet har jag inte en chans mot honom. Men jag slog honom med 2 min på maran i år. Det var minst sagt en speciell upplevelse när jag kom ifatt honom på Vasagatan! Även om han märkte det så kunde han inte svara. Lycka till med smygandet på lördag!

 • Svara
  Jenny
  23 september, 2010 kl 16:41

  Äkta kärlek:)precis så ska det vara!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  23 september, 2010 kl 18:49

  Andréa – man ska aldrig säga aldrig :)

  Jonna – vad elakt och ligga och smyga så där och sedan bara spurta förbi! Aldrig funderat på ett krokben så där i smyg? :)

  Coach F – eftersom du gör precis tvärtemot Szalkai har tanken faktiskt slagit mig…

  Coyntha – tack! OCh lycka till själv i helgen!

  Linn – klart vi ska! Jag hejjar på dig med, spring så det ryker i Berlin!

  Viveca – du måste vara Einstein!!! Skitsmart ju :)

  Kristina – jag smider mina planer för fullt! Hoppas han inte är lika smart som jag :)

  Emelie – haha, jag hoppas du har rätt!

  Lisa – grattis till att ha slagit din sambo. Det känns alltid fint sånt där :)

  Jenny – haha, precis som det ska vara!

 • Svara
  Malin L
  23 september, 2010 kl 20:56

  Ta på dig samma killer-blick som du har på fotot – då kan inget gå fel ;)

 • Kommentera