Finträning!

Malin på gymmet har myntat ordet “finträning”. Oftast används det synonymt med spinning, dvs sån där anständig träning där man inte får barr i brallan, eller halkar på varandras svett i en brottningskamp på liv och död. Idag fick finträningen en annan innebörd…

DSC00685DSC00686

Jag hängde med nämnda Malin och Andreas på en grymt härlig runda med start redan klockan 8.  Och idag var det verkligen FINT. Blå himmel, vindstilla, blankt hav, gröna kullar och grusvägar. Vad mer kan man begära?

DSC00683DSC00684

Jag skulle bara springa 12 km men benen ville inte sluta. Hängde med alla 17 km och njöt av svensk sommar när den är som allra allra bäst! Coolingarna Malin och Andreas avslutade med ett dopp i havet, jag nöjde mig med att kyla vaderna lite. Måste värna om min image som badkruka…

  DSC00687

2 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  27 juni, 2010 kl 16:28

  Tack för sällskapet!
  Hallelujamoment kanske är att ta i men den rundan i detta vädret med bad efter går in på topp 5 iaf :)

 • Svara
  Malin L
  27 juni, 2010 kl 20:05

  :) Kan vi göra om!

 • Kommentera