Kyckling och grönsaksguckimuck


Kyckling, grönsaker i ugnen, rostade kikärter, fetaost och hemmagjort kryddsmör…

Ibland är mat så gott så man inte vet var man ska ta vägen!

Inga kommentarer

  • Svara
    Träningsglädje
    25 juni, 2009 kl 11:27

    när ska vi åka och göra laktattest??

  • Svara
    Annsann
    25 juni, 2009 kl 17:48

    Åh, gott! Rostar du kikärtorna själv?
    Och vad har du i kryddsmöret då? Inget är bättre än god mat.
    Hoppas du blir bättre i knät snart!

  • Svara
    ihannashuvud
    25 juni, 2009 kl 19:48

    Så gott det ser ut. Du vill inte ha en till aspirant för en viktresa? Jag flyttar till Skåne (bjärred) i januari och vill komma i lite bättre form till mitt bröllop i september.

    152 cm, 60 kilo. Byta 10 kilo fett mot 5 kilo muskler, är det orealistiskt?

  • Svara
    maria
    25 juni, 2009 kl 20:17

    Det såg väldigt gott ut. Du kan få komma hem till mig och laga mat:-)

  • Svara
    LadyXera
    25 juni, 2009 kl 21:06

    Åh gud vad gott det ser ut!! Inspirerad nu, ska se om jag kan involvera maken i själva matlagningen, hehe :)

  • Svara
    LadyXera igen
    25 juni, 2009 kl 21:07

    … alltså i lagandet av maten, inte som ingrediens :D

    Tyckte det var säkrast med ett förtydligande!

  • Svara
    MarathonMia
    25 juni, 2009 kl 23:22

    Yummie! Också nyfiken på de rostade kikisarna…

  • Svara
    Anna (Orka mera)
    26 juni, 2009 kl 10:46

    Träningsglädje – laktattest???? När var hur?

    Annsann – kikärterna rostar jag på svag värme i stekpannan i ca 30 minuter. Olja och salt på efteråt! Mumma. Kryddsmöret innehåller 200g smör, 1 tsk salt, 1 tsk senapspulver, 1 krossad vitlöksklyfta, 1 krm timjan, 1 tsk paprikapulver, 1 tsk chilipulver, 1 tsk dragon, 0,5 msk citronsaft, 3 msk finhackad lök, 2 msk persilja. Blanda ät och njut :)

    Ihannashuvud – skulle visst kunna funka. Maila mig på anna@piggelina.se så kan vi se vad vi kan hitta på!

    Maria- haha, det vill du inte. Jag skickar maken istället, annars får du bara gröt :)

    LadyXera – makar är bra när det gäller att laga mat. Fast inte som ingrediens :)

    Marathonmia- se ovan…

  • Svara
    Träningsglädje
    27 juni, 2009 kl 09:39

    Anna: ja, läs kommentarerna på min blogg, särskilt Katarinas uppmaning :)

    http://traningsgladje.se/ons-24-jun-intervaller-pa-tartanbana/#Kommentarer

  • Svara
    Anna (Orka mera)
    27 juni, 2009 kl 19:33

    Träningsglädje – nu är jag påläst! klart vi ska göra laktattest, säg bara till!

  • Svara
    ihannashuvud
    28 juni, 2009 kl 16:03

    Jag har slängt iväg ett mail nu.

  • Kommentera