Aktuellt

Formkoll 2024

Ni som hängt med ett tag känner till min tradition att testa min brudklänning på bröllopsdagen varje år. Som en formkoll. Bilden brukar dessutom få illustrera något som är aktuellt just nu. Därför har den både fått cykla moutainbike, vandra, orientera och hoppa studsmatta. Och ser numera ut därefter…

Men det är bara sport. 2022 illustrerades flytten till Malmö med en brudklänningsbild vid Öresundsbron. Och i år målar vi fritidshus…

Klänningen passar fortfarande!

6 väggar av 8 gjorda. Ingen av dem i brudklänning. Vill ju inte att den ska bli brunprickig inför 25-årsdagen nästa år! För just det, vi planerar ett löprelaterat event för att fira den stora dagen! Stay tuned för mer info…

2 Kommentarer

 • Svara
  Susanne
  1 juli, 2024 kl 08:41

  Grattis på bröllopsdagen!

 • Svara
  Hannas krypin
  2 juli, 2024 kl 19:45

  Grattis på bröllopsdagen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.