Aktuellt

Sommarfeeling

Plötsligt var det måndag. Men jag vågade vägra…

Jag jobbar mig förvisso igenom min arbetsdag men sen upphör alla likheter med en mainstream måndag in the middle of the ekorrhjul! Vi snackar pizza, vin och uteservering! På en måndag!

Vi ska säga tack och hej till vän som lämnar stan för sommaren. Och en löparväns hejdåkväll börjar såklart med löpning. Även om själva huvudpersonen ansluter först efteråt. Och därmed är den enda som äter pizza osvettig!

Dottern ifrågasätter min vinkvällsoutfit, men jag låter henne veta att som 50-åriglöpare har man slutat bry sig om sånt för länge sen….

Anyway. Vi möter upp i Folkets park och springer runt stan i den första sommarkvällen på länge. Ett dopp hade varit pricken över i:et men där någonstans går gränsen för hur blöt man kan äntra en restaurang!

Vi delar på tre magiska pizzor och en flaska vin. Far i hatten är fullt med folk denna somriga quiz-kväll och det är underbart att leka lördag på en måndag.

Nu ekorrar jag mig vidare hela vägen till torsdag. Sen väntar jordgubbar har jag hört! Sommar alltså!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.