Aktuellt

Semester!

Man tänker sig att det hade varit trevligt att inleda semestern med ett glas bubbel på uteservering. Eller åtminstone en kaffe. Eller en rejäl långpanna. Fast jag städar toaletten…

Anledningen är att vi åker norrut i morgon. Via en omväg till Kalmar Malkars halvmarathon styr vi sedan kosan till Umeå. Allt behöver vara packat ikväll och i vanlig ordning ligger jag efter. För att jag prioriterat sällskapslöpningar, bad i havet och sommarfest med kollegorna. Helt normalt, vem hade velat prioritera annorlunda liksom?

Anyway. Nu står jag här med skurborsten i ena handen och packlistan i den andra. På fötter som känns konstiga och med stela vader. Att löpvila gör konstigheter med kroppen. Eller så är det den sedvanliga inbillningssjukan inför lopp. Eller kanske det faktum att jag tog i lite för mycket på spinningen igår trots att avsikten var att fejka i instruktörssadeln?

Oavsett. Semester utan semesterfeeling it is. Hoppas det löser sig längre fram! Och halvmarathon sa ni… hur gör man ens?

1 kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.