Aktuellt

Long time no tröskel…

Det har varit ont om speed under galoscherna på sistone. Utlandsresa, förkylning och ordentliga långpannor har liksom kommit emellan. Men idag var det dags…

Jag har sparat massor av spännande fartupplägg på instagram och ändå väljer jag det högst standardmässiga 3 x 10 minuter. För att jag inte orkar programmera klockan…

Vet inte hur mycket fart jag ska kunna uppbringa då nämnda klocka säger att min träningsberedskap är dålig och tycker att jag ska vila. Men nu passar det bättre i min logistik att vila i morgon. Om klockan ursäktar!

Fram och tillbaka på Ribban. I ömsom med- och ömsom motvind. Glad efter. Och trött. Faktiskt tröttare än efter långpass. Men när jobbet är gjort känns det alltid som helg. Och som omväxling är det ju faktiskt det.

Happy nationaldag i morgon till er alla! Riktiga löpare springer säkert då. Ni kan kalla mig fejk, för jag ska vila mig i form. Man kan inte trotsa klockan hur många dagar som helst…

1 kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.