Aktuellt

Sjukstugan fortsätter

Att inte kunna träna är ödesdigert. För äktenskapet och för plånboken. Och det allmäna välbefinnandet. Dag 5 och jag håller på gå bananas. Men Garmin tycker jag är fit for fight!

Det som händer när jag inte kan träna är att jag får obegränsat med tid över. Jag hade kunnat städa hela lägenheten, måla om sportstugan och veckohandla för tre veckor framåt. Om orken och inspirationen hade funnits. Men den följer ju liksom förkylningen, i riktning rakt ner…  Kan inte låta bli att tänka på hur mycket otränade människor borde hinna på en vecka. Typ göra sina egna pickles, sy sin egen sommaroutfit, grodda pumpa och baka bröd. Eller nått.

Det jag har ork till är däremot att shoppa. Därför blir det dyrt. Tröstshoppa är inga billiga grejer och då har jag inte ens kommit till träningsshoppingen ännu. Ni fattar. Jag har handlat MÄNNISKOKLÄDER. Sånt som jag aldrig tar mig tid till annars…

Men det värsta är den där avundsjukan. På andra som tränar och då framförallt min egen man. Trots att jag aldrig skulle avboka mina träningspass för att städa så tänker jag att han borde göra det när jag äntligen har tid….  Så mysigt att göra ihop liksom…

Ja ni hör. Oförnuftet har inga gränser. Bäst jag blir frisk snart.

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  22 maj, 2024 kl 21:30

  Jag fattar precis… Sjuk är det värsta! Särskilt det där mittemellanseg. Är man skadad kan man ju i princip alltid träna någonting även om det inte är det man helst vill
  Stor kryakram!

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2024 kl 20:28

   Enda fördelen är att sjuk ofta går över fortare än skada. I alla fall när man är 50+. Döttrarnas skador går över från fredag till måndag…

 • Svara
  Esther
  23 maj, 2024 kl 10:46

  förkylning/influensa är ännu värre än skador, för med en skador kan man oftast träna nånting, kanske inte det man önskar, men man är iaf inte helt på noll.
  jag har själv varit sjuk i influensa nu, ingen träning än, men står iaf upp igen! jag håller till 100% med dig och den stora kostnaden vid sjukdom är inte att man får lägre inkomst via sjukpenning, det är att man tröstshoppa eller anmäla sig till lopp/utmaning/resa för har någonting att ser framemot när kanske skulle bli frisk nån gån

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2024 kl 20:28

   Eller hur! Störigt dyrt att vara sjuk :D

 • Svara
  Hannas krypin
  23 maj, 2024 kl 15:58

  Jag har inte tränat den här veckan. Det har varit fullt fokus på examensveckan. Så jag kan sympativila med dig. Krya på dig!

  http://hannaskrypin.se

  • Svara
   Anna
   24 maj, 2024 kl 20:29

   Ahhh. Fast av en kul anledning då! Hoppas du snart hinner träna igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.