Aktuellt

Dubbeldejt

Det finns fredagar och så finns det Fredagar. Här är receptet på en världsklassfredag.

06:30 Träffar löparna i Malmögerillalöpare för den sedvanliga fredagsturen. Fem kilometer i snacketempo med obligatoriska fotostopp och avslutning på Espresso House. Vi ökar deras omsättning med några hundra procent varje fredagsmorgon och vi behöver inte längre fråga baristan om hon ska ta kort på oss. Hon vet att det ingår i dealen. Här avhandlar vi allt från Lidingölopp, midnattsmarathon i Tromsö, och charmen i att att jobba på hemmakontoret med löparshorts och människotröja. Det är så trevligt att att snicksnacka med alla trevliga människor och det ska villigt erkännas att jobbet inte lockar alls….  Tur att det bara är fyra timmar till nästa dejt.

12:00 Stänger ner datorn och springer iväg. Naturligtvis har jag preppat genom att aldrig ta av de där löparshortsen. Liksom varit redo hela förmiddagen…  Möter upp med Sara och Johanna. Vi ska testa uteservering på Malmös nya sommartorg på Davidshall och via omvägar på 10 kilometer ta oss dit. Vädret är med oss och livet känns så där extraglassigt när maten och kaffet kommer in.

Och nej. Vi pratar inte EU-val. Vi pratar fyra dagars Skåneledenäventyr, Odense marathon, brunchlöpning, kaffedrinkar och hur man nästan kommer försent till sitt eget bröllop (det var inte jag!)

Ja ni fattar. Sällskap när det är som bäst. Väder när det är som bäst. Sverige när det är som bäst.

Efter två sociala lyckoträffar och lite jobb däremellan är det dags att bege sig till Garden Show. Titta på fina blommor, äta glass och köpa jordgubbar.

Och nu säger Garmin att mitt Body Battery är 100%. Tro fasen det!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  24 maj, 2024 kl 22:53

  Åh vad roligt! De där äventyren låter fantastisdka! Och jag är jätteglad över att de där förkylningsbacilluskerna drog iväg så fort från dig! Enjoy the weekend!

  • Svara
   Anna
   27 maj, 2024 kl 21:34

   Jag med! Nu hoppas jag att jag slipper fler fula bascillusker!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.