Aktuellt

Zeeksack – en typiskt bra pryl!

Jag är sparsam med samarbeten* och väljer bara att lyfta sånt som jag verkligen gillar. Och nu har jag hittat en pryl som ni borde känna till. En ryggsäck som rymmer hela världen. Som går att organisera efter tycke och smak. Med smarta fickor för allt som man lätt tappar bort i väskor av modell slukhål. ZeekSack – the organizer it is. En väldigt smart väska!

Jag ska ha löpcoachning direkt efter jobbet och behöver ha med mig både matlåda, jobbprylar, löparkläder och skor. Det är som upplagt för kaos. Ni som känner mig vet att jag brukar behöva vända väskor upp och ner på de mest olämpliga ställen för att hitta mina nycklar, mitt pass eller min telefon. Grejer som allt som oftast försvinner i röran. När jag kommer till jobbet den här gången är jag inte ens orolig. För jag har packat så snyggt.

På bottenplan löparskor. Tryggt avskilda från allt annat. Här kan de ligga och mysa i lugn och ro utan att grusa ner kläderna eller sprida odör till matlådan på våning tre.

På mittenplan ligger träningskläderna i en prydlig hög. Det finns ingen anledning att rota runt bland dessa i jakten på dator eller headset. För de har helt egna fack och fickor. Kontorsfack that is.

Och överst är matlådan. Stående utan risk för läckage. Ja ni fattar, som upplagt för en bra dag på jobbet.

Nycklarna har sitt fack, mobilen sitt, och allt är lätt att komma åt. Utom facket som sitter lite kroppsnära vid ryggslutet. Perfekt när man inte vill att någon ska komma åt ens pass eller mobil. Det finns trots allt fulingar där ute.

Det sägs att ryggan är vattentät men den egenskapen har jag lyckligtvis sluppit prova.  Mitt nästa äventyr med väskan är att se hur den fungerar på flyg, där den trots sitt stora packutrymme räknas som handbagage.  Den första maj vet jag hur flygbar den är och kan förhoppningsvis njuta sköna löprundor även om övrigt bagage kommit bort på vägen.

Ja ni hör vilken dröm. Jag tror jag är lite kär.

*Inlägget skrivet i samarbete med ZeekZack

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  20 april, 2024 kl 02:53

  En sån ska jag önska mig! Jag har en liknande men inte som rygga. Sjukt bra!

  • Svara
   Anna
   21 april, 2024 kl 21:34

   Den är kanon! Sån ordning och reda har aldrig hänt i mitt liv!

   • Svara
    Magnus Selin
    16 maj, 2024 kl 22:16

    Hur gick det på flyget?

    • Svara
     Anna
     18 maj, 2024 kl 18:48

     Den GÅR in under sätet men det blir trångt för fötterna som inte riktigt får plats på sidan om. Jobbigt för flygresor på 13 timmar… Så jag slängde upp den i skåpen ovanför. På tåget gick det dock alldeles utmärkt att ha den vid fötterna. I alla fall i första klass :D

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  20 april, 2024 kl 02:54

  Ps. Går den att springa med?

  • Svara
   Anna
   21 april, 2024 kl 21:36

   Oklart. Jag kommer använda den för vardag och handbagage i första hand. När jag ska springa vill jag inte ha så mycket med mig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.