Aktuellt

Springer av mig

I morgon åker jag till Argentina. Det ska bli fantastiskt på alla vis men det blir förmodligen inte jättemycket löpning. Tydligen är det inte bra att irra omkring med en iphone och leta vägen i Buenos Aires, så jag får hålla mig till kortare rundor där jag med säkerhet hittar tillbaka…

Därför har jag känt ett behov av att springa av mig lite. Komma lite trött till den 17 timmar långa resan. Igår blev det 33 kilometer i vårsol och i morgon blir det ett morgonpass innan tuppen ens börjat fundera på att vakna. Sen ska jag väl sova gott.

Därefter ska jag försöka se löpvilan som en chans för kroppen att ladda om och bygga sig stark. Och försöka undvika det där dåliga humöret som ofta kommer som ett brev på posten när jag slutar springa.

Blir du också gnällig när du inte får springa?

2 Kommentarer

 • Svara
  Åsa
  30 april, 2024 kl 05:51

  Trevlig resa, så spännande!

 • Svara
  A-mamman
  1 maj, 2024 kl 10:19

  Så spännande med Argentina! Ser fram emot rapporter här på bloggen. Buen viaje!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.