Aktuellt

Shoppingsugen

Vet inte om de är de där skattepengarna som precis trillat in på kontot, eller att jag känner mig förtjänt av en belöning om jag kommer i mål på lördag, men alltså, jag är shoppingsugen.

Istället för att göra en energiplan för loppet, eller leta reda på mitt racebelt sitter jag och googlar löparglasögon.

Jag tar testar olika modeller digitalt och får fejkade bilder på hur jag teoretiskt skulle kunna se ut i de olika glasögonen. Det är en djungel och jag ser allt som oftast inte alls så där cool ut som alla andra….

Med vänsterhanden letar jag löparshorts samtidigt som jag googlar efter ett överblivet par av utgångna skomodellen New Balance Rebel v3. Tycker inte om när de uppdaterar skorna till det sämre. V4 är känns som ett lastfartyg och passar mig inte alls längre.

Och som det inte vore nog klickar jag hem en startplats i Hven Seaside. I oktober!

När jag borde stretcha och dricka vatten…..

2 Kommentarer

 • Svara
  Helena Z
  11 april, 2024 kl 12:32

  Jag har precis klickat hem en ny Garmin :-) Nödvändigt dock i mitt fall; den gamla har fått en spricka så armbandet inte sitter kvar vid själva boetten utan lossnar. Hven seaside låter spännande – och klart trevligare om oktobervädret är på gott humör :-)

  • Svara
   Anna
   16 april, 2024 kl 21:39

   Dumt med en boett som lossnar, du var helt klat värd en ny! När saker går söker behöver man inte fylla jämnt för att shoppa loss :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.