Aktuellt

In between lopp

60 km Öst i lördags. 10 km Skrylleloppet på lördag. Och däremellan ska jag återhämta mig tillräckligt för att orka backarna från kilometer sju. De som alltid kommer som en chock efter sex kilometer platt och nerför….

Jag har sprungit två rundor och kroppen verkar okej. Kanske inte för någon maxinsats men jag känner mig i alla fall inte skadad. Utom på halsen. Missade med vaselinet, och vätskeväsken skavde ett långt och köttigt sår på halsen. Galet orutinerat. Så nu återhämtar jag mig i Polo-tröja på jobbet. Ser liksom lite brutalt ut…

Jag återhämtar mig också genom att köpa nya skor och snabba brillor. Brillorna är belöningen efter 60 kilometer. Skorna ett kap jag inte kunde motstå. Mina gamla favoriter som inte längre tillverkas och som reas ut till kalaspris.

Men mest återhämtar jag mig genom att filura på vilka löprundor jag ska våga mig på i Buenos Aires om två veckor. Har jag ens sagt att jag ska dit?

2 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  17 april, 2024 kl 18:36

  Otur med skavsår. Om du vill ha bättre än Vaselin tycker jag att Bodyglide som finns på Löplabbet funkar mycket bättre och stannar kvar längre tid på kroppen även om man svettas mycket. Brukar få skavsår själv väldigt lätt. Låter underbart med Buenos Aires.

  • Svara
   Anna
   17 april, 2024 kl 20:34

   Jag brukar inte ha vanligt vaselin, utan en typ ”olja” som inte alls kladdar lika mycket. Men den var slut. Sen undrar jag om det inte var mest en miss i VAR jag kletade…
   Kom inte ihåg hur västen satt och smörjde mig för högt upp :o Men tack för tips, jag ska testa den nästa gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.