Aktuellt

Dags att uppdatera

Fredrik läser bara min blogg när han tror jag har skrivit något om honom. Och igår var en sån dag. När han läst klart surfar han runt bland de flikar jag inte ens tänker på att de finns och fastnar på ”OM MIG”. Sen säger han lite diskret att det är dags att uppdatera…

 

Så nej. Jag är inte 47 och känner mig numera mer som 25 än 23. Om Malmö är utanför Lund så bor jag fortfarande där men annars kanske det är mer korrekt att skriva just Malmö. Men jag kan fortfarande inte prata skånska, även om jag bor 6 minuter från TRIANGELEN som man säger här…

På Nordic Wellness i Kävlinge hittar ni bara mig i början av mars när jag delar ut nummerlappar till Stävie Trail, annars håller jag mest till på NW Kronborg tvärs över gatan.

Jag jobbar mindre med löpning och mera som kontorsråtta. För att en hobby som blir jobb inte blir lika rolig som hobby.

Antalet marathon har ökat till 18 och jag hoppas bocka av både 19 och 20 under detta år.

Typ så. I kväll är det jag som uppdaterar texten.

2 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  23 april, 2024 kl 21:26

  Jag hittar inte till redigering av infotexten på min egen blogg så jag är fortsatt flera år yngre där än i verkligheten 🫣

  • Svara
   Anna
   24 april, 2024 kl 19:55

   Och jag har inte kommit till skott än. Är fortfarande 47…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.