Aktuellt

Crazy tankar om Göteborgsvarvet

Jag är i Stockholm med jobbet 15-17 maj. Hemresan var planerat sent på fredag kväll pga en AW, som nu plötsligt är flyttad till den 16:e. En vanlig människa hade tänkt: då bokar jag ett tidigare tåg hem. Min hjärna tänker mycket krångligare än så.

Den tänker: Eftersom det inte blir så sent kan jag ju ta tåget till Göteborg istället, bo på hotell och springa Göteborgsvarvet dagen efter istället. En rolig tanke förutom det faktum att:

  • Göteborgsvarvet är fullbokat
  • Det blir ett moment till att komma ihåg när jag jag packa väskan till Stockholm, bara två dagar efter jag kommit hem från Argentina. Hur stora är oddsen att jag kommer ihåg gelsen liksom?
  • Efter jag inte sprungit GV på hundra år skulle jag ändå bli seedad typ sist och få starta efter nattåget till Malmö lämnat perrongen. Fast nu var ju loppet ändå fullbokat.

Fast fattar jag det rätt kan man seedas på resultat på andra lopp, och jag har ju några sanktionerade marathon i bagaget. Men då måste man skicka in bevis senast den 30/4. Och då behöver jag alltså ragga en startplats som inte finns innan dess. Och övertala Fredrik om att husmålandet kan vänta en vecka till. Jag vet verkligen inte vilket av momenten som är svårast….

Så jag får förmodligen bara åka rakt hem. Om ingen har en plats till salu…

1 kommentar

  • Svara
    ingmarie Nilsson
    26 april, 2024 kl 03:39

    Det finns garanterat en startplats att köpa! Kolla på Fb-sidorna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.