Aktuellt

3 x 15 minuter

Jag orkade inte tänka så jag tog första bästa inspo från Instagram. Bästa Charlotte hade sprungit 3x 15 minuter fart så jag tog copy paste på den. Enkelt och bra. Tills jag ska programmera klockan och inte har en aning om vilken fart som var tanken….

Tänker att halvmarafart låter överkomligt när det är sånna bjässeintervaller. Ett bra sätt att lura mig själv att komma ut också. Får jag intervallångest hinner hela kvällen gå innan jag tvingar ut mig. Bättre att locka med något mer modest. Halvmarafart that is.

Uppvärmningen tar ett år. För att jag ska försöka fota mig själv med min nya tröja. Så att loggan syns. Har fått den och ska berätta mer om det sen. Men ändå. Fotograferingen går kalasdåligt. Jag blundar på hälften av bilderna och vrider bort loggan på resten. Ger upp och ger mig ut på dagens första intervall.

Malmös eget intervallmecka heter Ribban och är en asfalterad väg på drygt tre kilometer. Helt utan rödljus och bilar. Det är här det ska ske. 15 minuter rakt fram. Tre gånger.

Fast rakt fram är att ta i. När solen visar sig i Malmö överbefolkas nämligen cykelvägen vid havet. Det blir slalomintervaller. Runt hundar med koppel och förbi fem barnvagnar i bredd. Men ändå, det går framåt.

Av halvmarafarten blir inget och klockan ger mig betyget DÅLIG när det gäller utförandepoäng. För att jag sprang för fort. Så som det blir i bland när man tagit av sig långa tightsen och solen tittar fram!

Har du sprungit idag?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  25 april, 2024 kl 04:54

  Måste du programmera in fart? Det gör aldrig jag. Vet inte ens hur man gör. haha

  • Svara
   Anna
   25 april, 2024 kl 21:25

   Jo det gör jag. Speciellt om jag springer långpass med insprängda block i marafart, tex, för att försäkra mig om att jag inte springer för fort och dör på hälften. NÄr man ska springa sitt fortaste behövs det ju inte, men det gör jag ju väldigt sällan :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.