Aktuellt

Kaos i hallen

Tar med dottern till Löplabbet för att vi båda behöver skor. Tomt i butiken så vi föräras varsin personal shopper.

På varsitt håll blir vi analyserade i stående och springande. Provar olika skor och får resultatet av löpanalysen i siffror. Betyg på energiåtergivning och annat smått och gått. Jag provar nya versionen av mina New Balance Rebel men den rymdfarkostliknande skapelsen passar mig inte alls. Istället blir det Puma Devitate Nitro 2 som går vinnande ur löpskostriden idag. Svarta. Diskreta. Jag som ALDRIG haft skor i neutral kulör. Hur konstigt!

Går över till dottern för att se vilka skor hon bestämt sig för. De ser misstänkt precis exakt likadana ut. Fast en storlek större.

Det kommer bli kaos i hallen. Jag kommer springa i för stora skor eller med två medhögerfötter.

Personalen tipsar om att det finns en likadan sko där puman är grön istället för guld. Så vi kan skilja dem åt. Men alltså, vi vill ha guld och glitter båda två. Då får vi leva med lite misstag i hallen ibland.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.