Aktuellt

Många bäckar små…

Race week har börjat. Jag äter med vänster och skriver speakermanus med höger. Räknar medaljer och svarar på mail. Från folk som svarar på vårt mailutskick med startnummer, och undrar var man hittar sitt startnummer….

Anyway. Det finns inte tid för några längre löppass. Men många bäckar små….

Hittar en lucka i måndagens schema och klämmer in 6 km mellan jobbjobb och Stäviejobb. Egentligen är det mest för att solen gassar genom rutan och jag ser folk i t-shirt där ute. Vill. Inte. Missa. Våren.

Väl där ute inser jag allt folk klätt av sig för fort som vanligt. Det är inte alls speciellt varmt, men allt blir fint i solljus så det gör liksom inget.

Nu laddar jag för nya små bäckar. Och ett helt jobbmarathon mellan fredag och söndag. Det här ska bli precis så där jobbigt och superkul som det är alltid är. Måste bara köpa lite guldfärg till trämedaljerna som inte alls levererades så guldiga som jag ville ha dem. Har man sprungit alla tio loppen förtjänar man obegränsat med bling!

Har du sprungit i t-shirt idag?

2 Kommentarer

 • Svara
  Marina
  28 februari, 2024 kl 11:38

  2 grader, mulet i Uppsala och förkyld – ingen t-shirt och ingen löpning. Trist!

  • Svara
   Anna
   5 mars, 2024 kl 13:54

   Värsta vädret! Kan vi inte få vår snart!? Fast ska man vara förkyld kan man ju lika bra passa på nu!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.