Aktuellt

Vinter!

Skåne har förärats norrländsk vinter och allt är så gnistrande fint att jag bara vill ut och springa.

Det knorras på sociala medier och löpbanden går varma. Men alltså, vinterkyla är ju underbart att springa i. Nu har vi ”bara” -16 men det är ju verkligen inget problem. Gränsen för utegympa var ju minus 15 i skolan och det lär ju vara satt helt utan risk för att några mellanstadiebarn ska stryka med…

Ändå tränar jag Body Pump idag. För att foten blev tjurig efter Icebugs-turen igår. Och för att jag ska springa sällskapsmarathon med fika på söndag. Så inifrån mitt svettiga gym säger jag ”ut med er”. Och sen blir jag avis…

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  5 januari, 2024 kl 21:38

  Jag håller med! Hårt packad snö i kyla ÄR magiskt! Det är när det blir modd, is, storm och regnande istappar det blir mindre lustigt…

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2024 kl 20:07

   Nej, och nu går vi snart in i den fasen… Plusgrader och minusgrader omvartannat. Lycklig den som har en utlandsresa bokad… :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.