Aktuellt

Han ska vara glad…

Fredrik borde vara glad för sin spontana fru. För hennes förmåga att tänka om och ändra planer…

Jag är ju egentligen inte alls spontan. Vill ha god framförhållning och veta vad som händer. Och när jag får mat…  Men det finns undantag. När det gäller löpning. I alla fall om det blir längre än tänkt…

Vi skiljs åt vid Björkviken. Jag ska springa 90 minuter på grusade cykelvägar i Hässleholms industriområden. Han ska vandra lika länge i Hovdalas vackra natur. Orättvis kan tyckas men i dag prioriterar jag bra fäste.

Jag springer 8 km rakt fram och vänder. Halvvägs tillbaka ringer Fredrik. Det är tydligen VÄÄÄLDIGT fint på stigen han går och han undrar om han får gå klart hela rundan även om det tar 30 minuter längre än tänkt.

Jaja. 6 km extra när jag trodde att jag snart var klar. 22 km istället för 16….Varför inte?  Jag är inte den som är den!

(Hade jag suttit hemma och väntat på kaffe hade jag nog inte varit lika välvilligt inställd…)

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.