Aktuellt

Fetaostfärgade ben!

Fredrik gick på Body Pumpen i ett par shorts som spruckit lite i sidan. Det blev liksom en aningens för högt skuren slits. Speciellt när benen var så vita att jag bländades och inte riktigt kunde se instruktören.

Långa shorts och inte ostfärgad…

Lite diskret ska jag därefter ta upp ämnet vid middagsbordet. Så jag säger att han kanske borde ha hela, och helst lite längre, shorts när han har sånna fetaost-färgade ben.

Liknelsen med fetaosten kommer naturligt då jag sitter och äter en massa fetaost just då. Men kommentaren landar tokigt.

Han hör ”feta, ostfärgade ben”, och det är ju liksom något helt annat.

Kanske är det därför han straffar mig med att ordinera tröskelinteraller till frukost. I skånsk härlig motvind. Vet inte om det är den arla morgonstunden, motvinden eller det faktum att klockan säger vila, som gör det. Men fort går det inte. Så nu vilar jag. Bättre lycka nästa gång. Och kalla aldrig dina nära  för feta och ostfärgade, det kan straffa sig…

5 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  24 januari, 2024 kl 20:36

  haha! Tack för tips!

 • Svara
  Marina
  24 januari, 2024 kl 22:18

  Dagens asgarv, tack!!!

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2024 kl 19:44

   Hihi jag skrattar lite i smyg själv…

 • Svara
  Hannas krypin
  27 januari, 2024 kl 13:10

  Alltså jag skrattar så jag höll på att sätta godiset i halsen. Klart han hämnades med tröskelintervaller sen.

  http://hannaskrypin.se

  • Svara
   Anna
   31 januari, 2024 kl 20:50

   Jag med! Skrattar fortfarande när jag tänker på det :D :D :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.