Aktuellt

Det börjar lukta helg…

Det är några timmar kvar i morgon förmiddag men sen smäller det. Det är dags för helg.

Och inte vilken helg som helst utan en helg i löpningens och semlornas tecken. Kanske inte helt otippat förvisso.

Jag ska prova Malmös potentiellt bästa semla på Farina efter en fredagsrunda i ösregn. Semlan låter aningens mer lockande än regnet men jag vet att den kommer vara dubbelt så god efter att ha uthärdat eländet.

På lördag är det semmel-detox för att var redo igen på söndag, när Andreas firar 40 kilometer med semmelstopp på mitten. Jag älskar att ha löparvänner som vet hur man firar! Eller så kände han sig bara lite tvingad när jag bjöd in mig själv på ett kalas som inte ens var påtänkt….

Anyway. Semlor och löpning. Vad kan gå fel en sån helg?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  25 januari, 2024 kl 20:23

  Åh jag vill också semmelspringa! Ska genasr googla!

  • Svara
   Anna
   26 januari, 2024 kl 19:43

   Hoppas du hittar nått! Är inte så bra på semnelutbudet i Åhus så kan tyvärr inte bistå med några tips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.