Aktuellt

Pinnar vidare

Julen närmar sig och vi har omgrupperat till Sportstugan för julfirande med familj och släkt. Och mitt bland julbak, rim och paketinslagning ska jag smyga in de där 92 kilometerna som återstår till 300 mil…

Första dagen börjar bra. Har gjort en julutmaning till ungdomarna där en fotoorientering i Hässleholm ingår.  De ska köra dit och plocka 12 kontroller. Uppskattad tid 1,5 timme och precis lagom för mig att springa dit. Sug på den logistiken.

Efter genomfört uppdrag är de 12 kontroller närmare sitt mål, och jag har 75 kilometer kvar på mitt.

Återstår att se hur många jag lyckas peta in på självaste julafton när gästerna kommer redan innan lunch….

Jag får ringa in logistikchefen. Tur att hon aldrig har semester!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.