Aktuellt

Morgondejt

Middagsdejter i all ära, men att umgås kl 08:00 är en oupptäckt pärla!

Vi har fått en morgondejt i 50-årspresent och idag skulle det ske. Uppstigning innan ottan för att infinna oss på Råå kallbadhus kl 08:00. Som de pensionärspar vi är ramlar vi båda in på parkeringen kl 07:59. Man ska inte vara sen…

Det blir två timmars bastande med tre dopp i havet. Jag och Malin i ena bastun. Fredrik och Andreas i den andra. Och bad på separata bryggor med fri sikt däremellan. Enligt säkra källor 4 grader i vattnet och minst sagt lite bitande. Men vi tar oss ner tre gånger var och hinner uppdatera oss på viktig info däremellan.

Men sjön suger och snart skriker det i magen. Som tur var fortsätter kalaset på Bruket där vi äter lyxfrukost i form av kaffe, surdegsbröd och övernattade gryn.

En himla trevlig förmiddag och samtidigt är hela dagen kvar när den är över. Världbäst. Och ingen blir bakis. Tvärtom är jag så mätt att jag orkar julshoppa i flera timmar innan det är dags att gå hem och titta på julkalender.

En kanondag på alla sätt. I morgon väntar en till.

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  10 december, 2023 kl 19:19

  En perfekt present! Och visst är det härligt med kallbadhus? :-D

  • Svara
   Anna
   18 december, 2023 kl 20:31

   Det var helt lovely! Speciellt för den som inte riktigt är lika modig som du :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.