Aktuellt

Med en minuts marginal…

Body pumpen har startat 17:10 i urminnes tider. Därför tog jag liksom för givet att den gjorde det idag också. Det gjorde den inte….

Det är när jag blippar kortet och ingen passbiljett trillar ut som jag börjar ana oråd. Tittar en extra gång på skärmen och där står BODY PUMP 17:00! What? Klockan är 16:58 och här står jag i strumplästen. Och det tar minst fem minuter att släpa fram utrustningen.

Jag tänker att det måste vara fler som missat den plötsliga schemaändringen. Att vi kommer vara fler som kommer inrusande med en lätt panikartad blick. Men nej. Alla andra har haft koll. Det var på plats för en kvart sedan när jag satt och mumsade knäckebröd i godan ro.

Jag plockar fram uppvärmningsstången och tänker att resten får lösa sig efter hand. Men mest undrar jag hur alla kunde ha koll utom jag?

Nu ska jag också börja läsa tiden och inte bara namnet på passet. Även på de pass jag alltid går på. Men kanske ännu viktigare, på de pass jag instruerar….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.