Aktuellt

Luciatrösklar

I min värld var det Lucia redan i måndags. Så idag finns liksom ingen anledning att såsa fram i tunga fjät. Det blir trösklar runt gård och stuva istället. På order av Fredrik som tyckte jag blivit lite väl bekväm på onsdagarna…..

Vad är ens stuva by the way? Och fjät? Trösklar är lättare att förstå. Den första finns i själva dörröppningen, och blir högre och högre för varje vecka – i takt med mörkret. Resten av trösklarna görs lättast på Ribban. Platt asfalt och rakt fram. Inga backande bilar, inga rödljus och inga hundägare med koppel över hela cykelvägen. Idag blir det 2 x 3 km och jag påminns igen om att det faktiskt är ganska kul med fart. Tänk att jag kan glömma det varje vecka!

I morgon väntar julbord på jobbet. Årets första! Har du haft julbordspremiär ännu och vad är det viktigaste på ditt julbord?

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.