Aktuellt

Hej vaderna!

Vi har tillbringat helgen i sportstugan. Löpning i ett kuperat winter wonderland – men även i Icebugs. En ödesdiger kombination.

Mina Icebugs har ett makalöst grepp men känns i övrigt som ett par lastpråmar från andra världskriget.  De är stumma och oföljsamma, och vaderna tröttnar nästan direkt.

Det sliter och drar i vaderna och stegen blir stumma och utan spänst. Och tröttheten sitter kvar efteråt. Det är något där bak som skriker HEJ i varje trappsteg ner.

Efter fredagens och lördagens pass är det därför läge att kasta in en vilodag idag. Äta lussebullar och låta vaderna hämta sig.

Jag älskar vilodagar när kroppen ber om det. Som idag. Då njuter jag fullt. I övrigt gillar jag inte alls vilodagar! Det är ju så roligt att träna! Är du bra på att vila?

6 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  3 december, 2023 kl 18:47

  Ja det är jag. Lite för bra ibland kanske…..

  • Svara
   Anna
   3 december, 2023 kl 20:57

   Haha :D

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  4 december, 2023 kl 19:44

  Vila är ju väldans relativt. :-) Vila från träning undviker jag helst. :-)

  • Svara
   Anna
   5 december, 2023 kl 15:51

   Nej det känns bara okej när man känner sig sliten efter att ha tränat ovanligt mycket, långt och hårt. Då när kroppen liksom snällt ber om det :D Annars är det typ det första jag tänker på morgonen (efter gröt)… Vad ska jag träna idag? :D

 • Svara
  Helena Z
  7 december, 2023 kl 13:51

  Har ett par icebugs jag aldrig använder ståendes här hemma. Istället för att vara rundade framtill vid tårna är de så inåtvinklade att lilltån och tån bredvid börjar göra ont redan efter några hundra meter och sedan är blossande röda och ömma i ca 1 vecka. Måste jag springa när det inte är barmark har jag ett par Saucony Peregrine – eller så springer jag inne.

  • Svara
   Anna
   7 december, 2023 kl 20:30

   Fast inne alltså, det är så tråkigt att jag dör…. Tur vi bor i Skåneland så problemet inte är så långvarigt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.