Aktuellt

Förvirrat

Min kollega springer inte, men hon följer mig på Instagram trots att det är mest snoriga löparbilder. Och efter onsdagens inlägg kom frågan… Vad är trösklar?

Och såklart är det inte världens självklaraste för den som inte löptränar eller tränar någon annan konditionssport. Hon har sett framför sig hur jag liksom springer över en massa tröskelhinder och bara den synen är underbar. Jag hade ju snubblat och stukat foten varje gång.

Efter en kort lektion vet hon nu allt om trösklar .  Men. Jag själv har en fråga jag går och funderar på. Jag vet inte vem som har svaret men kanske någon av mina bästa bloggläsare…. Så jag outar den här:

Vem fasen springer omkring i en dunkappa?

”Varmfodrad jacka som passar bra för löpning och promenader i kyligare väder. Den är längre i modellen och har en tajt passform.”

Om jag inte snubblar på mina trösklar kommer jag definitivt snubbla på en lång och tajt löparkappa.

Dagens mysterium. Jag hoppas ni kan lösa det till mig!

3 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  16 december, 2023 kl 17:44

  Min fråga blir också direkt ”vem köper och använder DUN-kappa/jacka nu för tiden?” :-O

 • Svara
  Helena
  18 december, 2023 kl 19:47

  Nu är de ju iofs inte dun utan ”dunliknande polyestervaddering” enligt Stadium, men att springa i den känns ju inte mer aktuellt för det. Har sett den i butik och funderade faktiskt på att slå till – för att ha den som överdragsplagg när man tränat. Hellre dra på den över då (och riskera ev svettstank) än mina civila vinterjackor :-)

  • Svara
   Anna
   18 december, 2023 kl 20:34

   Som överdrag är den säkert helt perfekt. Men tänk den stackare som köper och tror att man kan springa i…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.