Aktuellt

103 km to go

Jag kämpar vidare mot mina 300 mil. Och idag fick jag draghjälp av Olof. Som redan är i mål med sina 200 och som nu cashar in bonuskilometer av fri vilja…

Jag ska inte säga att viljan är jättefri när JULSMOCKAN PIA lurar runt hörnet, men när man blir erbjuden löpsällskap mitt på blanka förmiddagen tackar man inte nej. Då arbetstidsväxlar man och startar arbetsdagen redan klockan 7. För en liten konstpaus i regnet klockan 10.

Att gå ut på förmiddagen är ett klokt drag. Då har inte Pia hunnit hit på riktigt. Fast det blåser rejält i motvinden och jag tackar Olof för att han uppfunnit en runda som mestadels är medvind… Hur det nu gick till.

I morgon är en ny dag och en ny löpning. Försöker ligga lite på plus medan vi fortfarande är kvar i Malmö. För jag vet att varje kilometer är dubbelt så jobbig när vi kommer till Sportstugan med alla dess höjdmeter.

Med tio dagar kvar har jag 103 km att avverka.  Om jag lägger 42 av dem på samma dag blir det rätt chill i övrigt.  Den som lever får se vilken taktik jag väljer.

Men på julafton springer jag. Var så säker!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  21 december, 2023 kl 20:56

  Det där grejar du! 1 mil/dag i snitt är en baggis för dig även med Pia som sällskap!

  • Svara
   Anna
   29 december, 2023 kl 16:58

   Blir jag inte sjuk inom två dagar fixar jag det! Nu sparar jag mig till nyårslöpning på söndag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.