Aktuellt

Vilse i Madrid

Jag skulle bara springa exakt samma runda som dagen innan. Vägen ner till parken, en sväng i parken, och samma väg hem. Jag hade noggrannt lagt vägen dit och hem på minnet. Och visste att det skulle gå vägen. Men jag glömde detaljen parken….

Hinner bara några hundra meter innan första stigdelningen, och jag är lost. Kommer ut på asfalt och försöker hitta mig tillbaka. Vet att jag sprang uppför dagen innan och tar första bästa backe in i skogen igen. Sen har jag tappat det. Väderstrecken. Riktningarna. Klockans hjälpfunktioner har jag ännu inte tagit mig tid att lära mig, och jag får förlita mig på google maps. Fast jag vet ju inte ens var jag ska. Vilken dela av parken jag kom in på. Jag vet inte var dottern bor på för gata och har inga riktmärken att slå in. Chansar åt ena hållet, tills jag passerar en järnväg och drar öronen åt mig. Någon järnväg har jag aldrig passerat tidigare. Vänder och hittar tillslut tillbaka. Nedan är orignalet och därefter mitt försök att återskapa rundan. Det gick sådär…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.