Aktuellt

Solskenslöpare?

När det gäller cykling kan jag villigt titulera mig solskenscyklist utan att skämmas. Cykel är rent hemskt när det regnar och orsakar bara en massa kladd och tvättbehov. När det gäller löpning är jag mer hard core och bangar bara för åska och blixt. 23 m/s får mig inte att ställa in, men kanske tänka om vad gäller tidpunkten…

Jag brukar springa efter jobbet på onsdagar. Men när SMHI hotar med kulingvindar tänker jag om. Ställer klockan lite lagom okristligt och ger mig ut innan tuppen. Får vindstilla och soluppgång istället för risken att blåsa bort.

Det kan vara en aning mesigt. Och utebliven träning för pannbenet. Men när jag sitter här under filten är jag ändå väldans nöjd mitt beslut. Bara tanken att gå ut när fönsterrutorna skakar…. Tack men nej tack, då är jag hellre en solskenslöpare!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.