Aktuellt

Packåsna

Vi åker skytteltrafik mellan lägenheten i Malmö och sportstugan. Packar väskor och packar upp. Jag är så trött på att packa, att om jag inte i grunden kräktes en smula på Black Friday så skulle jag shoppa dubbla uppsättningar av allt.

Ha en hel garderob i sportstugan så jag slapp kånka så mycket. Fyrdubbla vintertights, dubbla vätskevästar och garminladdare. Och sju miljoner löparskor.

Men nu black friday-strejkar jag ju lite. Och sparar pengar till en altan….

Så jag får fortsätta kånka. Hepp.

Men så länge jag tänker att det är styrketräning att bära 10 väskor tre våningar, så lyckas jag lura mig själv att det är lite kul ändå! Tur att man är lättlurad!

 

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  24 november, 2023 kl 21:46

  Haha. Ni har väl tvättmaskin? Jag har dubbelt av vissa saker men ex vinterjacka och tajts får det bäras med. Och skor! Behöver du så mycket på en helg? Eller ens en vecka? :-D

  • Svara
   Anna
   25 november, 2023 kl 08:29

   Tvättmaskin finns men det hjälper ju inte om jag inte har några kläder att tvätta. Så jag måste ju kånka dit dem. Och så vet jag ju aldrig om det är is på marken (icebugs), jättelerigt (trailskor) eller om jag blir sugen på asfalt… Och lämnar jag vanliga tightsen i sportstugan kommer det garanterat att vara vinterväder och behov av vintertightsen som ligger hemma. Därför måste jag kånka dem också…. Och nu har vi inte ens börjat tala om maten….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.