Aktuellt

Österlen Spring Trail – igen…

Det flesta löpare har nog bara Kullamannen i tankarna en helg som denna.  Fast jag har aldrig lockats av det loppet, så jag tänkte på annat…

Jag föreslår en fikalöpning för Johanna, men eftersom hon sprungit 49 kilometer igår nöjer hon sig med fika. Förståeligt ändå.  Och om det ändå skulle få klassas som fikalöpning så får vi ju PRATA löpning istället. Och plötsligt har den till synes lugna fikastunden övergått till anmälningsbonanza. Därför sitter jag nu här med en anmälan till Österlen Spring Trail 60K i min mailkorg.

För fjärde gången anmäld. Ska 2024 bli året jag faktiskt genomför också?

Jag tänkte nog att det skulle bli så! För vem vill inte springa genom tåg, kriga sig fram på sandstrand och få en målgångsmugg liksom! Nu kör vi!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  3 november, 2023 kl 19:29

  Aha! Jag anade det! Jag hade velat springa igen men förhoppningsvis är jag på andra sidan Atlanten då! :-D

  • Svara
   Anna
   7 november, 2023 kl 21:07

   Attans! Då får vi hitta något roligt lopp att springa när du är tillbaka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.