Aktuellt

Svara först. Tänk sen.

Jag fick en fråga om jag ville springa Hovdalaleden i helgen. Och eftersom Hovdala är fint och springa är kul svarade jag JA. De FEMTIOSJU kilometerna till trots…

Det är först när min medlöpare skriver något om att hon är nervös som jag börjar förstå vidderna av mitt snabba svar. Hon är nervös för att hon inte sprungit längre än 50 kilometer sedan Tjörnarparen i februari. Men JAG har inte sprungit 50 kilometer sedan Tjörnarparen FÖRRA februari…

Dessutom visar de tidiga prognoserna att det ska regna hela dagen. Något som blev reviderat i senaste uppdateringen, men som säkerligen ändå kommer att hända. För så funkar SMHI, det har jag lärt mig. Det som sägs först, är så det blir.

Så nu sitter jag här på en torsdag och ojar mig lite. Vad har jag gett mig in på? Tur att det finns en sportstuga med kaffemaskin på kilometer 40…

Vad gör du i helgen?

 

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  5 oktober, 2023 kl 20:32

  Fast du har sprungit vääääldigt många långpass, dessutom en snabb mara, så det kommer gå hur bra som helst! Sällskap på ett sånt pass kan man ju bara inte tacka nej till. (Undantag om det är en sprinter som frågar :-) )

  • Svara
   Anna
   17 oktober, 2023 kl 13:32

   Det gick jättebra. Såklart. Så som det gör med trevligt sällskap, mat och kaffe!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.