Aktuellt

Logistiken

Jag älskar vår lägenhet och är oftast inte besvärad av att inte ha egen tvättmaskin. Men när man ska springa jättelångt med många ombyten på söndag är tvättlogistiken ansträngd.

Vi ska springa, luncha och springa igen. Det ska regna. Det kommer behövas ombyten och jag har liksom bara två långärmade tröjor som jag trivs med. Jag har minst 48 som jag inte gillar men på sitt 50-års kalas vill man ju inte se ut som en sopsäck.

Om jag tvättar allt idag, hinner jag smutsa ner det på onsdagens och fredagens löpning. Efter fredagens löpning kommer jag inte ha tid att tvätta för då ska jag fylla år. Bubbla i pool och äta gott. På lördag fm är tvättstugan upptagen och därefter finns inte tiden. Ja ni fattar. Jag kommer behöva springa omkring i Malmö i linne och vintertights i veckan, för att spara garderoben till söndag.

Roligare hade varit att shoppa nytt och fräscht. Men det har jag inte tid med. Jag har ju ett kalas att planera!

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  24 oktober, 2023 kl 22:59

  Har samma funderingar! Ska ju dessutom resa innan och har verkligen en begränsad garderob. :-O

  • Svara
   Anna
   26 oktober, 2023 kl 20:35

   Du får hojta om du kommer på en lösning :D

 • Svara
  Sara
  25 oktober, 2023 kl 12:18

  Du får önska dig en tvättmaskin till lägenheten i 50 års present 🎁🤗

  • Svara
   Anna
   26 oktober, 2023 kl 20:35

   Då behöver jag först önska mig ett större badrum :D Vi har världens minsta….

 • Svara
  Hannas krypin
  26 oktober, 2023 kl 16:19

  Använd de tröjor du inte gillar på träningspassen innan kalaset så har du tröjorna kvar som du gillar och behöver inte fundera över logistiken kring tvätta eller inte… :-D

  • Svara
   Anna
   26 oktober, 2023 kl 20:34

   Precis min taktik. Igår hade jag en underställströja modell gammal och noppig på mig. Den som var förpassad till outdoor-garderoben. Funkade fint. Nu har jag bara en löprunda till att hitta fulkläder till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.