Aktuellt

Dundergröt

Jag brukar springa morgonpassen på tom mage. Det brukar kännas ganska lätt, men klockan brukar ta ned mig på jorden efteråt. Det har alltid gått långsamt, visar det sig efteråt…

Idag snurrade jag på saker och ting. Åt frukost först och sprang sen. Mest för att jag inte ville springa i mörker. Det gjorde underverk för farten i benen.

Efteråt får jag beröm av klockan. Rekord på 10 km, rekord på 5 km och rekord på 1 mile. Förvisso mest för att klockan är en vecka gammal, men ändå, det gick verkligen fortare än det brukar i ottan. Med samma känsla i kroppen som vanligt. Den där gröten måste vara av en grym kaliber. En dundergröt.

Får frågan på Instagram om vad min dundergröt egentligen innehåller. Och jag tänker att jag kan sälja informationen dyrt. Vem är inte beredd att betala massor för ett par pigga ben liksom? Vilken affärsidé! Men nu är jag inte affärsman. Så vill du ha pigga ben innan klockan 07 är det detta som gäller:

Blanda rågflingor, havregryn, vatten och lite för mycket salt…. Blanda i 3 hackade paranötter. Mosa banan och lägg på. Toppa med blåbär. Serveras med havredryck.

Plättlätt. Och inte ens en ingrediens med konstigt namn…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.