Aktuellt

Tävla om en startplats!

Som ett litet avbrott till all Helsingborg-marathon-yra kommer här info om en liten tävling. Det är nämligen så att jag har en startplats till Vånga Mountain Xtreme att tävla ut!

Loppet går av stapeln på söndag och innefattar en saftig slalombacke som jag bloggat om här. 

Varven är 8 km långa och du kan välja mellan 1, 2 eller 5 varv. Dvs 8, 16 eller 40 kilometer. Eller 1,2 eller 5 slalombackar för den som hellre tänker i termer av höjdmeter…

Jag kör på den korta, med hänsyn till mina marathonben. Annars tyckte jag 40 lät coolt & scary och 16 lite lagom.

Anyway. Den där startplatsen som jag lockade med tävlas ut på mitt instagram som ni hittar här.  Eller bara söka på annanystedt när ni är inne och scrollar. Jag heter som jag gör helt utan fancylöpar-alias.

Hur som haver. Gå in där och följ instruktionerna, så har ni en chans att få göra mig sällskap i slalombacken. Senast onsdag lunch behöver jag ert svar (på instagram! Inte här…) för att ni ska vara med om den åtråvärda platsen!

Hoppas vi ses!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.