Aktuellt

Instruktörens topp 5 värstalista

Jag är hes. För att jag precis rev av ett spinningpass utan headset. Finns ingen värre partykiller än spinning utan headset. Antingen hörs man inte och kan inte peppa. Eller så är musiken låg och taggar ingen. Pest eller kolera.

Här är topplistan över tråkiga saker som kan förstöra vilket pass som helst:

 1. Strömavbrott mitt i klassen och ingen musik
 2. Inget headset (se ovan)
 3. När folk fnissar på yogan. Ofta yngre deltagare som blivit dittvingad för att bocka av något pass i en utmaning, som de inte alls är intresserade av…
 4. När folk börjar svara på sms mitt i passet. Fokus mina vänner. Fokus.
 5. När man kör sitt egna race. Såklart okej om man är skadad och behöver byta ut någon övning. Men att genomgående göra ett helt eget upplägg på passet…  Extra värst om man står längst fram och förvirrar alla andra.

Typ så.  Vilket upplever du värst när du går på gruppträning?

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  26 september, 2023 kl 22:26

  Utan headset är verkligen inte skoj. Jag har det tyvärr så på Indoor running-passen igen… Finns en mick men varje gång man använder den så tystnar musiken…Värdelöst.
  jag kan tycka det är jobbigt när folk kommer sent till ffa yoga-passen. (Både mina och andras) det är också sjukt svårt att veta vad deltagarna tycker för ingen ler ju precis mitt i en löpintervall eller under duvan.. jag kan själv ibland bara ”försvinna” efter ett jättebra pass utan att säga något till instruktören bara för jag är så inne i min bubbla.Tänker att så länge de kommer tillbaka så kan det ju inte vara helt värdelöst. :-D

  • Svara
   Anna
   28 september, 2023 kl 15:31

   Ånej vilken skräck. BLir jättetrött i rösten och sen tycker jag inte jag når ut med någon pepp. Jag hade nog tjatat lite om jag var du :D

 • Svara
  Olof
  27 september, 2023 kl 08:54

  Vi har kört boxning utan musik tre veckor, eftersom någon hade stulit högtalarna i lokalen. Första gången kändes det lite bakvänt, men nu tycker jag nästan det är bättre.

  • Svara
   Anna
   28 september, 2023 kl 15:33

   Yoga har jag kört utan musik och det tyckte jag blev minst lika bra. Och jag kan tänka mig att boxning funkar. Men alltså spinning där du typ bara gör en sak, åt ett håll, det känns som det hade blivit stentrist. Å andra sidan springer jag ju aldrig med musik….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.