Aktuellt

FOMO

Jag valde aktivt bort Köpenhamn halvmarathon. För att jag tyckte det var för mycket folk förra året.  Så att jag snubblade på ALLA i över en mil. Och fick stå 20 minuter i kö för väskinlämning, nästan missade starten, inte hann fram i bajamajaköerna och fick köa 20 minuter för att få ut väskan. Typ så.

Jag VILLE alltså inte vara med i år. Ändå sitter jag här med FOMO när alla lägger upp bilder.

Är det inte konstigt?  Jag sprang ju världens mysigaste lopp igår. Och vann en insexnyckel. Det är ju ingen i hela Köpenhamn som vunnit en sån.

Jag vet inte hur det var med trängseln i år? Om de fått ordning på logisitiken? Annars tänker jag inte springa där nästa år heller. Påminn mig om det när platserna släpps…

Vill du också vara överallt samtidigt?

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  17 september, 2023 kl 19:02

  Faktum är att jag har blivit bättre och bättre på att inte drabbas av FOMO. Det hjälper ju liksom inte… Enda gången ärom jag har planerat/velat vara med på något och inte kan av någon anledning. DET är kämpigt!

  • Svara
   Anna
   20 september, 2023 kl 21:57

   Klokt ändå. Men jag är inte alltid klok :D

 • Svara
  E
  17 september, 2023 kl 20:55

  tänk på att det var tågkaos idag så känns det bättre

  • Svara
   Anna
   20 september, 2023 kl 21:59

   Haha, sant!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.