Aktuellt

En gammal tröja

När jag går förbi en restaurang som har ett klistermärke med ”White Guide 2019” på dörren, blir jag inte impad. Undrar mest vad som hände sen. Tänker att stället tappat stilen. Blivit kasst. När jag springer omkring i Malmö i en gammal finisher-tisha, tänker jag om det signalerar samma sak. Utgånget Bäst-före-datum. Jag sprang marathon 2019 and never again…

Fast man kan ju inte slänga gamla tishor. Även om man sprungit många marathon därefter. Speciellt inte om det är en favorittröja. I min garderob trängs tröjor från 2012 och framåt. De allra äldsta har fått ett nytt liv i tröjhimlen. De är är tröjorna som fortfarande används:

New York marathon 2012
Köpenhamn halvmarathon 2014
Ultravasan 2017
Köpenhamn marathon 2017
Stockholm marathon 2018
Köpenhamn marathon 2019
Och alla Helsingborg. Från tidernas begynnelse.

Min välbekanta rosa tröja vet jag inte hur gammal den är.  Det är förvisso ingen finishertröja. Men ändå. Jag har sett den på en bild från 2014…

VIlken är din favoritfinishertisha?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  13 september, 2023 kl 23:03

  Brukar gilla min senaste mest. :-D
  Kjell-Erik Ståhl har kvar ALLA sina. I ett eget rum. Och de ligger fint vikta i ordning. Sjukt imponerande!

  • Svara
   Anna
   17 september, 2023 kl 17:21

   Och så kommer han ihåg alla tider på alla lopp. Till och med sekunder…. Det är ordning och reda på den mannen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.