Aktuellt

4 dagar på ett bräde

Jag har haft blogguppehåll sedan i söndags. Det har nog fasen aldrig hänt. Men tiden fanns inte. Sedan torsdag morgon har roligheterna löst av varandra, och nu sitter vi däckade i soffan. Man behöver semester efter man fyllt 50, så mycket kan vi konstatera! Här kommer en recap.

Torsdag – den stora dagen. Fredriks födelsedag:
I arla morgonstund försöker jag få katterna att stämma upp i min JA MÅ HAN LEVA -sång men de avviker raskt från platsen. Kvar blir min skönsång som med nöd och näppe inte vibrerar sönder fönsterrutorna. Sen möter vi upp äldsta dottern för frukost på stan och lunch vid havet. Plötsligt är det högsommarvarmt och vi klagar inte ett dugg. Svärisarna har bjudit oss på middag på Namu och vi har världens mysigaste kväll innan yngsta dottern dyker upp, direkt från Madrid.

Fredag – mellandagen
Vi åker till Kävlinge för att sälja in Stävie Trail och ragga sponsorer. Sen jobbar vi våra vanliga jobb medan Madrid-dottern på blixtvisit gör stan. Jag ska precis hinna klämma in en löprunda när hon kommer hem. Eftersom jag inte vill sticka iväg under de fåtal dagar hon är hemma, får hon följa med på cykel. Kvalitetstid när den är som bäst. Även om det blev lite fortare än jag tänkt. Ville ju inte att hon skulle välta med cykeln.
Hinner precis med en snabbdusch innan det är dags för nästa happening. Dotterns pojkväns 20-års-surprise-kalas.

Lördag – annandag födelsedag
Dottern vill springa och jag förbarmar mig. Det är förstås ingen större uppoffring. Vi springer en skön morgonjogg och hoppar i vattnet efteråt. Vill visa henne the best of Malmö medan hon är här. I fall hon skulle ha glömt. Ytterligare en räserdusch innan lunch hos svärföräldrarna. Och sen ska vi visst på restaurang igen! Nu är det vi som står för notan och med oss har vi barn och respektive. Det blir en supertrevlig kväll på Marie Antoinette och vi gläds åt att vi nog har fått de finaste barnen i hela världen. Kan hända är vi lite partiska men ändå.

Söndag – återhämtningsdagen
Vi är utmattade av allt roligt. Äter frukost med våra ungdomar innan vi halvspringer till tåget som ska ta dem mot Kastrup och Madrid. Som vanligt i sista sekunden. För att de var tvungna att rulla bort katthår från kläderna först.

Och nu är vi ensamma och lonely igen. Tänker att vi borde städa men går och badar.  Matplanerar och veckohandlar bara för att ha en anledning att ta bilen till Emporia och därmed kunna gå på Body Pump där.

Så var mina fyra dagar. Hur var dina?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.