Aktuellt

6-veckors service

Lagom så här veckan före Helsingborg marathon bokade jag in mig till Fysioterapeuten för min vanliga 6-veckors service. Och precis som förra gången satte jag diagnosen själv!

Jag har gått hos honom regelbundet så länge nu att jag blivit världsmästare på min egen kropp. Känner jag på ett visst sätt kring höft och baksida lår är det bäcken och korsben som ställt sig snett. Känner jag kring fot och underben är det en kedja från foten upp till ryggen som kopplat ur.

Idag är jag tämligen säker på att bäckenet är rakt och att det är den där underkroppskedjan som börjat spöka. Och ja, jag hade rätt.

Just den här åkomman är enkel att åtgärda själv. Det kostar bara en tennisboll. Så det var ju värsta oekonomiska att gå till Fysioterapeut.

Till nästa gång får jag sikta in mig på någon sne nack-kota istället. Sånt som jag varken kan diagnostisera eller behandla. Så man får lite mer valuta för pengarna!

Går du också på service eller är du för ung för sånt?

 

 

8 Kommentarer

 • Svara
  forsbackarunner
  24 augusti, 2023 kl 18:28

  Haha, var hos kiropraktor-Dennis i förrgår. Fanns flera låsningar och det är alltid lika skönt att få rätt på kroppen. Blir ett antal besök dit varje år.

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2023 kl 09:17

   Väl värd investering!

 • Svara
  Marina
  24 augusti, 2023 kl 19:53

  Har en massör och en naprapat som jag går till fast väldigt oregelbundet, tänker att jag inte är sååå gammal. Fast det känns när det behövs.

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2023 kl 09:18

   Jo man brukar veta att det är dags. Och jag tänker att det är värt. Jag snålar på frisören istället…..

 • Svara
  Emma
  24 augusti, 2023 kl 20:14

  😄 regelbundna besök med blandade utfall. Lite stötvåg här, lite laser där, dra rätt nånstans och förmaning att träna ännu tyngre styrka! Klart värt pengen!

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2023 kl 09:19

   Världsbäst! Och det finns ju ALLTID nått att justera. Nu bli det massage ikväll. Och hoppas på superpigga ben till på lördag.

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  24 augusti, 2023 kl 20:28

  Jag gick MYCKET oftare när jag var yngre. Vissa saker blir som sagt var bättre när man blir äldre. Som en överrörlig rygg t .ex. :-D

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2023 kl 09:21

   Fast du var du ju superelit. Tänker mig att de sliter! Det enda jag kommer på som blivit bättre med åldern är att kvalgränserna till roliga lopp minskar :D Snart kan man krypa sig till New York :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.