Aktuellt

På asfalt igen!

Jag älskar kontraster. Och efter tre dagar med höjdmeter, rötter och stenar är det helt fantastiskt att få sätta ner fötterna på platt asfalt. Att dessutom slippa ryggsäcken gör underverk för lättheten i steget. Jag tror baskemej jag flyger fram…

Har dammat av ett gammalt tröskelpass som redan ligger i klockan. För att jag inte orkar bemöda mig med att skapa ett nytt. 12-10-8 minuter i tröskelfart. Behändigt.

Som av en händelse är sista intervallen klar precis vid brygga 5. Havet ser lite busigt ut men kallar ändå. Jag slänger av tishan och shortsen och hoppar i. Precis som jag brukar. Tänker inte en sekund på att jag har valt blå shorts istället för de vanliga svarta…

När jag efter avslutat dopp hoppar i kläderna igen blöter trosorna ner shortsen på ett sätt som gör att det ser ut som jag kissat på mig. Tröjan för dagen är svart och avslöjar inte att den också är blöt…

Det hade varit bättre att bada med shortsen på, så de blev jämnmörka i sin färg. Men så smart var jag inte just idag.

Nykissad genom hela Malmö alltså. Undrar vad folk tänkte?

4 Kommentarer

 • Svara
  Hasse Broomé
  4 juli, 2023 kl 21:48

  Inte illa att köra 30km fart på en tisdag…

  • Svara
   Anna
   4 juli, 2023 kl 21:58

   Hoppsan! Minuter eller kilometer, same same but different. Har ändrat nu så jag inte far med osanning i min egen blogg :)

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  4 juli, 2023 kl 22:04

  Hihi!
  Men det var det väl värt!?

  • Svara
   Anna
   5 juli, 2023 kl 17:08

   Såklart!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.