Aktuellt

Nordic Wellness Hässleholm

Fördelen med att vara instruktör på Nordic Wellness är att jag har tillgång till alla klubbar i hela Sverige. Nu är det inte jätteofta jag går och tränar på annan ort men som omklädningsrum har både Halmstad, Helsingborg och Lund fått tjänstgöra. Och med NW Hässleholm inom löpavstånd från Sportstugan bor det ju synd att inte testa. Både omklädningsrummet och gruppträningen…

Hässleholm som stad andas inte riktigt 2023. Kanske mer 1950, med skyltar från the old days och märkliga affärer med konstiga skyltfönster. Därför har jag inga höga förväntningar på gymmet. Tänker sunkig källarlokal men får skämmas för mina förutfattade meningar. NW Hässleholm är fräscht, stort och ljust. Med värsta moderna utrustningen. Till och med en bootybuilder för den som är lagd åt det hållet.

Själv smyger jag in på det virtuella bodypump-passet.  I en sal nästan helt utan speglar. Det var nog det enda minuset.  Blir ju peppad av att se mina obefintliga muskler spela.  Eller mer politiskt korrekt: av att se min teknik. Fast ärligt blir jag allra mest peppad blir jag av att snegla på Fredrik i spegeln och se om han lägger på mer vikt. För då måste jag också…

Oavsett. I’ll be back.

1 kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.