Aktuellt

Hur man får semesterkänsla i svenskt sommarväder

Läs det här inlägget noga. För det kan vara nyckeln till hur du efter en regnig semester slipper komma tillbaka till jobbet utan den energiboost som semestern ju ska vara. För ärligt, det här vädret laddar i alla fall inte mina batterier!

Vi har blivit bortskämda med så många varma somrar att man liksom förträngt att det här är själva definitionen av svensk sommar. Regn, sol, grått och blått, i en helt oförutsägbar ordning. Som gör det omöjligt att klä sig men också planera för utflykter och picknickar i parken.

Det enda vi vet (fast ibland glömmer bort) är att svensk sommar är världsbäst för löpning. Därför: spring!  Passa på att bada när du har värmen uppe.  Krydda med trevligt sällskap och en jättelång lunch och du kommer inte ens ha tänkt på vädret. För bästa resultat, drick en kaffe under filt mellan badet och lunchen!

Jag vet att det funkar för just det gjorde vi idag! I Åhus, med bästa Ingmarie och Anders!

Nu är jag så boostad med semesterfeeling att jag utan problem kommer att överleva sista jobbveckan innan semester del 2.

Du är välkommen att copy pejsta konceptet. Oklart om det trevliga sällskapet ingår…

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  23 juli, 2023 kl 19:58

  Verkligen ett världsbästa recept! Jag fick överskottsenergi och var ”tvungen” att hoja till gymet. :-D
  Tusen miljarder tack för att ni kom!!!!!

  • Svara
   Anna
   25 juli, 2023 kl 15:48

   Tack för att vi fick komma 😍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.