Aktuellt

Hoppsan!

Min blogg har tydligen blivit för stor. Inte i antal läsare såklart, för det är ju inte så många som läser blogg nowadays. Men i innehåll. Jag har dubbelt så mycket bilder uppladdade jämfört med vad jag betalar för, och och nu vill wordpress ha MASSOR med pengar för att jag ska få fortsätta ha det så. Så jag behöver rensa….

Tänker att ingen läser mina taffliga inlägg från 2007, så att de bilderna tas bort kommer ingen att sörja. Men alltså, när jag länkar tillbaka till mina gamla race reports och mina brudklänningar blir det ju aptråkigt utan bilder. Och mitt mest lästa inlägg om löparknä från 2010. Hur ska man förstå den stretchen utan bild?

Ett supertrist tisdagsproblem. Hoppas det snart är onsdag….

4 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  20 juli, 2023 kl 16:36

  Men oj! Vilka tråkmånsar! Och snåljåpar!

  • Svara
   Anna
   25 juli, 2023 kl 15:46

   Eller hur! Tur man har et it-tekniker här hemma som fattar hur man komprimerar bilder. Håller tummarna för att det ska räcka!

 • Svara
  A-mamma
  25 juli, 2023 kl 16:32

  Hade samma för kanske ett år sedan! Smått panik. Jag älskar ju bilder, även mina egna. Det slutade med att jag köpte utrymme och nu får en automatisk dragning av pengar till WordPress varje år. Lite sjukt, eftersom min blogg verkligen är liten och möjligheten att tjäna pengar på den är obefintlig. Jag betalar alltså för att blogga för att roa mig själv. Pinsamt?!?

  • Svara
   Anna
   25 juli, 2023 kl 17:13

   Jag gör ju redan det, betalar alltså. Men nu skulle de plötsligt ha hutlösa pengar! Var är mina sponsorer liksom? 😂. En liten slant är ju värt att betala för att ha sin dagbok, men någon gräns finns ju..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.