Aktuellt

Svettiga svar

Jag har haft en svettig dag. Roddat Frontyard och sett ett helg gäng löpare slå personliga distansrekord. Jag är tröttmössa extra allt, så behind the scenes från loppet sparar jag till i morgon. Idag ska ni får mina svettiga svar på fredagsfrågan. Håll i hatten!

Innan vi startar. Ni är många som vågat svara i kommentarerna. Men jag har fått ”hemliga svar” via både sms, dm och mail. Gemensamt är att alla tror sig vara värsta lortgrisen, fast alla egentligen är ungefär lika lortiga. Underbart!

Så här lortig är jag:

Vätskevästen. Tvättas i tvättmaskin ungefär 1-2 ggr per säsong. Inte för att den luktar utan för att den blir helt vitrandig av salt. Oftast nöjer jag mig att skölja ur den, om jag ska ut i civilisationen vill säga.

Sport-bh:n. Har jag den på gymmet kan jag använda den hur många gånger som helst utan att den börjar lukta, men tvättar den efter 2-3 ggr. ALLTID efter spinning dock. Löpning klarar den 1-2 pass beroende på utomhustemperatur. Vintertid svettas jag inte och kan ha den hela veckan…

Löpartightsen åker i tvätten efter ca 2 ggr. Om jag ska springa med sällskap vill jag dock ha helrena.

Löpartishan tvättar jag varje gång. Den fixar absolut inte mer. Ett linne kan klara två gånger, men bara om jag springer själv…

Löparskor. Fattar inte grejen med att tvätta skor. Enda gången jag ens sköljer av dem är när jag ska försöka kränga dem på Tradera. I övrigt tänker jag att det löser sig på nästa pass i regn. Är det VÄLDIGT mycket lera under kan jag slå av dem mot varandra eller dofsa in dem i en vägg….

Löparjackor klarar många rundor. Tvättar när de börjar lukta.

Mitt spi-belt har nog aldrig någonsin besökt en tvättmaskin. Det har förövrigt inte mitt headsetbälte på gymmet heller. Trots att det ägnar sitt liv åt spinning. Det är faktiskt lite äckligt när jag tänker efter men det luktar faktiskt inte….

Buffen. Jag har en miljon buffar. Hälften ser likadana ut. Jag har ingen aning om vilken jag använder när eller hur ofta. Under buffsäsong svettas jag inte heller. Jag tvättar bara om den luktar och det gör den nästan bara när jag råkar ha tagit Fredriks….

Löparklockan. Kan faktiskt bara komma ihåg att jag tvättat den en gång. Det var när saltkristaller liksom blockerade el-överföringen och att den inte gick att ladda. Annars får den väl hänga med ner i havet i bland. I övrigt inte.

Men det finns en fråga som jag inte frågade. Men som några av er valde att svara på ändå. Det handlar om dusch. Men den tar vi en annan fredag…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.