Aktuellt

Living the Fredde-dröm

Fredriks hemliga dröm är att springa Icebug Xperience i Bohuslän. Det är ett tredagars lopp på den Svenska västkusten. Totalt 75 km av klippor, smala stigar, små samhällen och stränder. Det finns bara en hake: det krockar ALLTID med Helsingborg marathon. Och vill han springa Icebug med mig får han vänta till vi är 72 år, eller så får vi helt enkelt ta saken i egna händer. Och det är det vi är på väg att göra i detta nu…

Fredrik har printat kartorna. Bilen är fullastad till brädden. Maten är preppad, liksom tältet och gasolköket. Han kan inte springa 75 kilometeter och jag hatar stenar. Så vi tar det som det kommer. Går, springer, vandrar, hoppar och slår kullerbyttor. Vad som helst bara vi kommer framåt.

Det kan på grund av tälttekniska skäl (samt tidsbrist) bli lite torka här på bloggen ett par dagar. Men på instagram lär ni inte sakna mig. Här hittar ni dit om ni vill följa våra bravader i lite mer närtid.  Vad jag vet är brudklänningen också packad. För i vanlig ordning är vi ju på vift den 1 juli, när den ska provas enligt gängse traditioner

Stay tuned och ha det bäst!

1 kommentar

  • Svara
    Åsa
    1 juli, 2023 kl 12:22

    Ni kommer inte ångra er! Jag och min kompis var där för några veckor sedan och tog oss an stora delar av sträckan. Fantastiskt vackert, och stenigt😃

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.