Aktuellt

Happy Nationaldag!

Nationaldagen har liksom inga traditioner, så som jul och midsommar. Man gör lite som man vill. Och allra mest är man ledig. Men det finns ett stående inslag: löpning i Sverigelinne. (Har under skadedrabbade år ersatts av cykel i Sverigetröja..)

Inget undantag i år alltså. Dagen började med 15 km löpning, dresscode blågul. Nytt för i år: glass-stopp på mitten. En lysande idé, speciellt som glassen är av världsklass. Limhamn glassmejeri alltså, lägg det på minnet när du är i Malmö. Eller Favvoglass, Via Palermo och Dolce Sicilia.  By the way, som upplagt för en glassrunda…

Men ingen nationaldag är riktig komplett utan bad och jordgubbar, så vi slog till på det också.

Hur har du firat?

 

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  7 juni, 2023 kl 20:28

  Så härligt!
  Jag slet nästan rumpan av mig på jobbet. Inte riktigt lika härligt. (Såg ut som ett mindre krigsfält plus en Tsunami som dragit fram. Inte roligt för den som skulle städa efter oss…) Men jag hann springa en runda i solen!

  • Svara
   Anna
   7 juni, 2023 kl 21:14

   Låter jobbigt. Jag chillade för dig också :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.