Aktuellt

Snåla aldrig på Resorben!

Jag skulle köpa Resorb inför helgens äventyr. Boosta kroppen med salt inför den danska värmeböljan. Men så blev jag lite sparsam…

För när jag lägger fram min 72-kronors-Resorb i kassan frågar expediten om jag inte ska prova apotekets egna vätskeersättning istället. Den kostar 45 och om jag blir medlem, bara 32! För mig som försöker hålla i slantarna låter det som ljuv musik. Det är ju en hel cappuccino jag sparar.

Förpackningen ser nästan identisk ut med Resorb och jag tänker att det säkert är samma produkt i annan wrapping. Dessuom finns smaken SVARTVINBÄR. Som Resorb slutat med men som faktiskt var deras godaste. Jag slår till.

Firar med en cappuccino och meddelar stolt Fredrik om hur sparsam jag varit. (Med undantag av den där cappuccinon då…)

Ett par timmar senare är det tid för test. Häller upp ett glas och lägger i brustabletten. Det tar lång tid men den som väntar på något gott…

Smakar.

Och där ångrar jag mitt beslut. Det smakar kvalmigt. Som om någon smygkräkts i mitt glas.

17 tabletter kvar. Sen köper jag Resorb…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.